Praktijk voor huidverbetering

RESET your SKIN is de nieuwste behandeling bij LooXx 
Geschikt voor elk huidtype
Deze behandeling stimuleert de fibroblasten, activeert de huid celdeling en aanmaak van collageen van binnenuit. De behandeling werkt thuis nog 10 dagen door. 
Los te boeken of als kuur verband met de quick reset your SKIN herhaal behandelingen.
Een MUST voor een stralende huid! Schoonheid uit de Dode zee


De Dode zee is al sinds de tijd van de Egyptische koningin Cleopatra een bron van eeuwige schoonheid. Dit bijzondere natuurwonder ligt op het laagste punt van de wereld. Door de heilzame werking van de Dode zee mineralen, modder, zee en planten zijn er vele kuuroorden gebouwd in deze streek. 
Helemaal naar de Dode zee reizen is niet nodig, de producten met heilzame Dode zee mineralen koop je bij LooXx Beauty Salon.

De Bio Active Care-lijn, een lijn binnen Mineral Care, is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten werden ontwikkeld om de 'tekenen des tijds' genadeloos te bestrijden en een jeugdige toekomst van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder. De lijn is er, voor hen die zonder ingrijpende operaties of injecties, het maximale uit hun huid willen halen.

De Xminerals-lijn bestaat uit synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen, welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aromatische plantenextracten. De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’ (o.a. granaatappel), hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

Tijdens een mini Beauty voor een onzuivere huid worden de Chi Tea Tree olie producten gebruikt. 
Tea tree olie heeft een zuiverende, desinfecterende werking op de huid en stimuleert de celvernieuwing van de huid. Voor thuis gebruik is er de CHI tea tree face wash, CHI tea tree olie en de CHI tea tree balsem.