Je nagels als visitekaartje...Bij Looxx Beauty Salon Kun je terecht voor het zetten van kunstnagels volgens de gelmethode. Gelnagels hebben het voordeel dat ze flexibel zijn, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke natuurlijke nagel, of je nu juist dunne of hele harde nagels van jezelf hebt, dat maakt niet uit.


Er is keuze uit een nieuwe set kunstnagels of een overlay. 

 

Nieuwe set kunstnagels: de natuurlijke nagel wordt verlengd met een tip. 

Let wel op met het maken van een afspraak dat een eerste set 1,5 tot 2 uur tijd in beslag neemt.

 

Overlay: Er verandert niets aan de lengte van de nagels, maar er komt een laagje gel over de natuurlijke nagel heen.


Opvullen: Afhankelijk van hoe snel de natuurlijke nagel groeit, kom je terug om de nageluitgroei op te vullen met nieuwe gel. 


Reparatie: een kunstnagel kan net zoals de natuurlijke nagel breken of scheuren. Het is mogelijk tegen vergoeding een afspraak te maken voor een reparatie voor 1 nagel. 


Let op! LooXx geeft geen enkele garantie op Kunstnagels

Nagels zijn onderhevig aan stoten, (schoonmaak-) middelen, tuinieren, klussen etc. waardoor nagels kunnen scheuren, luchtbellen kunnen ontstaan of kunnen breken. Manicure (30 minuten):


• Vijlen van de nagels
• Nagelbad
• Verzorgen van de nagelriemen
• Nagels polijsten
• Handcrème 


Gelpolish (25 minuten) 


Nagellak met de eigenschap van een gel. De kleur blijft gemiddeld ongeveer 1 tot 2 weken mooi zitten en is daarna zelf te verwijderen met pure aceton of een buffer vijl. Uit laten groeien kan ook als de nagels niet te hard groeien. 

Beschikbaar in vele kleuren.


Let op: LooXx kan geen enkele garanties bieden op de houdbaarheidsduur van de gelpolish. Nagelgroei is bij iedereen anders. In de zomer groeien nagels bijv. harder dan in de winter en heeft u sneller uitgroei. Beschadigingen kunnen d.m.v. stoten, klussen, tuinieren of agressieve (schoonmaak-)middelen of ander onzorgvuldig gebruik ontstaan en dit valt niet te controleren voor de nagelstylist. Daarom bieden wij geen enkele garanties op Gelpolish.